Horúci nápoj Casa Coolinari
Dátum: 25. novembra 2019
K zimným chladným večerom a hlavne k predvianočnému času patrí varené víno alebo horúci punč. My sme však tento rok stavili na vlastný jednoduchý recept na horúci nápoj Casa Coolinari, ktorý chutí a vonia fantasticky. Pri jeho príprave sme použili cider s obsahom alkoholu, 100 % jablkový džús a Tuzemský špeciál RIAVA. Jeho príprava vám zaberie minimum času, ale ohúrite nim všetkých svojich známych na vašej vianočnej párty.
Na prípravu budete potrebovať
(1 drink – 150 ml)
- 50 ml jablkového cideru,
- 50 ml 100 % jablkového džúsu,
- 50 ml Tuzemského špeciálu RIAVA,
- nastrúhanú kôru z polovice pomaranča,
- 2 klinčeky,
- polovicu badiánu,
- vetvičku rozmarínu,
- plátok pomaranča,
- kúsok celej škorice.
Ako pripraviť tento horúci nápoj:
V kastróle zohrejte džús a cider spolu s pomarančovou kôrou a korením. Nápoj by však nemal zovrieť. Nápoj preceďte do vysokého pohára, pridajte Tuzemský špeciál RIAVA, plátok pomaranča, vetvičku rozmarínu a celú škoricu. Ihneď podávajte.
Za tento skvelý recept vďačíme sympatickým blogerom z COOLINARI.