Dozrel čas.
Dátum: 13. októbra 2020
Jemnú a zároveň plnú chuť získala Bošácka slivovica 3-ročná zrením v zapečatených nádobách. Výnimočná kvalita sliviek, výrobný postup zachovaný generáciami majstrov páleničiarov a 3 roky zrenia dodali destilátu nezameniteľný charakter.
Ovocinárstvo je odnepamäti pýchou trenčianskeho kraja. Kým tu mocní tvorili dejiny, ľudia v sadoch a na kopaniciach zdokonaľovali svoje slávne „-ovice“. Ušľachtilé nápoje pre drobné potešenie i pre výnimočné okamihy často zreli i niekoľko rokov.
Mnohé sady v 20. storočí podľahli nákaze. To najdôležitejšie sa však zachovalo… Páleničiarske remeslo a značka BOŠÁCKA.
Za ostatných 60 rokov sa táto legenda medzi destilátmi teší mimoriadnej obľube. Každý dúšok je jedinečný a neopakovateľný – pohladí dušu, poteší zmysly, zahreje srdce.
Destilát odporúčame podávať vychladený na 16-18°C.