Blog

100 ľudí, jedno im chutí.

100 ľudí, jedno im chutí.

Dátum: 16. septembra 2024

Nemusíme byť rovnakí, no predsa nás jedno spája. Chuť flexiť s limitovanou FLEX edíciou najobľúbenejšej slovenskej borovičky Koniferum s jej originálnou chuťou.

Koniferum borovička je jedna z najznámejších slovenských borovičiek. Má viac ako 100 ročnú históriu výroby. V čase sa vyvinula z postavenia medicinálnej borovičky na začiatku 20. storočia, cez tradičnú národnú pálenku slovenského vidieka až po súčasnú podobu alkoholického nápoja vyrábaného z borievkového destilátu, ktorý je vo svojej kvalitnej podobe zastúpený v ponuke mnohých dobrých barov a reštaurácií. Zároveň je na borovičku čoraz viac nazerané aj z pohľadu regionálnej gastro-špeciality v strednej Európe, no predovšetkým však na Slovensku, kde má borovička svoj domov. Nápojom vyrobeným z borievok, či už borovičke alebo ginu, sa dnes venujú mnohí špecialisti v barmanskej brandži a gastronómii. Dokážete si s ňou pripraviť i rôzne miešané nápoje, ktoré pri vhodnej kombinácii ingrediencií prekvapia svojou lahodnou chuťou.

Originálna chuť v novom dizajne

Originálna, pôvodná, rokmi overená receptúra vo sviežich, tak trochu rebelských a vizuálne pútavých „funny“ dizajnoch… Tak by sa dala v skratke popísať nová limitovaná edícia FLEX Koniferum Original. Tá prehovára priamym jazykom subkultúr a nadväzuje tak spojenie a komunikáciu predovšetkým s mladšími generáciami. Práve mladí ľudia často siahajú po zvučných značkách zahraničných produktov a to nielen v móde, kozmetike, ale aj v oblasti gastronómie, či pri nákupe jedla a nápojov. Preto sme sa touto cestou rozhodli priblížiť tradičný slovenský produkt aj mladšiemu publiku, ktoré je veľmi senzitívnou skupinou reagujúcou vo veľkej miere na nové spoločenské a lifestylové trendy či módne štýly v rôznych oblastiach života.

Originál je len 1, avšak 3x inak

Pri tvorbe najnovšej edície Koniferum Flex sme sa nechali inšpirovať súčasným vizuálnym umením, ktoré nás bežne obklopuje aj v každodennom živote. Či už je to jazyk ulice a streetart, ktorý v sebe zahŕňa aj samotný graffiti štýl, osobné vizuálne vyjadrenie v podobe tetovania alebo počítačové hry, s tým všetkým sa stretávame bezprostredne takmer každý deň. Jednoducho sú to nové fenomény, ktoré patria do našich životov. Ovplyvnení touto vlnou sme vo forme autorských ilustrácií na etikety preniesli prvky zo sveta tattoo, streetartu či počítačovej grafiky. Vzniklo tak trocha rebelské a nečakané spojenie ikonického a zároveň tradičného brandu vo svojej originálnej chuti prameniacej z dlhoročne uchovávanej výrobnej receptúry, so súčasnými komunikačnými prostriedkami novej nastupujúcej generácie. Nekonvenčnosť, hravosť, sloboda, rýchlosť, vizualita bez slov, to sú atribúty nového jazyka a života mladých ľudí a rovnako i novej edície FLEX. Tu sa však ku novému komunikačnému jazyku pripája naopak na strane brandu stará rokmi osvedčená a generáciami obľúbená chuť Originálu.

Rečou novej generácie

Flexiť sa dá novou kérkou, tučným highscore alebo stenou povýšenou na kus umenia. Alebo špeciálnou edíciou Koniferky v ruke, ktorú každý spozná na prvý pohľad. Všetky oči na tebe, keď flexíš s touto dizajnovou Koniferkou. Čo v nej nájdeš? Samé dobré veci. Jednoducho, unlockni ďalší level párty. Múr je plátno a mesto galéria. Zaflexi s Koniferkou v limitovanej edícii FLEX. Je v nej všetko, ako má byť! Je v nej všetko, čo ti chutí